Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

ZDRAVJE alternativno zdravljenje

Glina za tisoč in eno bolezen

Andreja Paljevec

Junij 2017

Založnik o knjigi

Človek že od nekdaj pozna zdravilne moči gline in jih nadvse uspešno uporablja za odpravo številnih zdravstvenih tegob in bolezni, njena raba tudi nima škodljivega učinka, takšno zdravljenje pa je prav tako zelo preprosto in poceni ter ne zahteva nobene posebne spretnosti.
Zato bi bila velika škoda, če se ne bi poskusili pozdraviti z njeno pomočjo.

Med številnimi možnimi alternativnimi zdravljenji je zdravljenje z glino dobesedno prva pomoč, ki nam je na voljo. Dandanes, ko prevladujejo sintetična zdravila, ostaja glina še vedno po krivici bolj na stranskem tiru, vendar klinični podatki in raziskave že potrjujejo njeno pomembno vlogo pri ohranjanju zdravja.
Namen te knjige je, da temu naravnemu zdravilu vrne vlogo, ki si ga zasluži in posreduje bralcem tisočletne izkušnje naravne terapije, terapije po meri človeka, s katero lahko obvlada in prepreči bolezni. Ker je zavedanje o pomenu gline še vedno prešibko, vam ta knjiga ne razkriva le številnih prav fascinantnih dejstev o njej, temveč vam na temelju bogatih izkušenj glinarja Janeza Ferjuca iz Komende podaja tudi zelo natančna navodila za njeno pravilno rabo pri vseh najpogostejših zdravstvenih težavah, nadlogah in boleznih.
Zdravljenje z glino je obenem tudi pomemben del posameznikove preventive, telo namreč razstruplja in preskrbi s številnimi nujno potrebnimi mikrosnovmi, ki jih je z leti zaradi stresov izlužilo in izgubilo.
Glina je vsekakor naravno in univerzalno zdravilo za vse čase, ki pripomore k dolgoživosti, vitalnosti in dobremu počutju ter si zasluži našo pozornost in tudi uporabo!


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 288626688
Avtor: Andreja Paljevec
Cobiss naslov: Glina za tisoč in eno bolezen / Andreja Paljevec ; [fotografije Bolus in Dobrin Tavčar]
Postavitev: ZDRAVJE alternativno zdravljenje
Jezik: slovenski
Leto: 2017
Založništvo: Ljubljana : Amalietti & Amalietti, 2017 ([Ljubljana] : Atelje za grafiko M. Pance)
Fizični: 185 str. : ilustr. ; 21 cm