Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Izposoja iz druge knjižnice   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

SVETOVNA KNJIŽEVNOST kriminalni romani

Fantom

Jo Nesbø

December 2015

Založnik o knjigi

Harry Hole se je vrnil v Oslo. Dolgo ga ni bilo, toda duhov, ki ga preganjajo, se ne more znebiti. Primer, ki ga je pripeljal nazaj, je že zaključen. Ni prostora za dvom: mladega džankija je ustrelil njegov prijatelj, tudi sam odvisnik. Ko Harry ne dobi dovoljenja, da bi obnovil preiskavo, se mora znajti sam. V zakulisju pošastno spokojnega mesta odkrije sled nasilja in skrivnostna izginotja, za katera se zdi, da jih policija ni opazila. Harry na vsakem koraku naleti na zaroto molka. Harry ni edini, ki se zanima za primer. Od trenutka, ko stopi z letala, nekdo opazuje vsak njegov korak in mu povsod sledi.

Jo Nesbø je glasbenik, pisec besedil, ekonomist in večkrat nagrajeni romanopisec. Njegov prvi roman o detektivu Haryju Holu je na Norveškem izšel leta 1997 in takoj postal uspešnica. Serija romanov o Harryju Holeu je doživela velikanski uspeh po vsem svetu.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 281847040
Avtor: Jo Nesbø
Cobiss naslov: Fantom / Jo Nesbø ; prevod Maja Lihtenvalner in Primož Ponikvar
Postavitev: SVETOVNA KNJIŽEVNOST kriminalni romani
Jezik: slovenski
Leto: 2015
Založništvo: Radovljica : Didakta, 2015 (natisnjeno v Sloveniji)
Fizični: 472 str. ; 21 cm