Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   English version

Postavitev:

ZDRAVJE alternativno zdravljenje

Energije iz nedrij zemlje

Primož Hieng

Julij 2017

Založnik o knjigi

Sodobni človek se čedalje bolj ukvarja z zdravjem in iskanjem zdravega načina življenja. Ker se zdravniki uradne medicine ne utegnejo posvetiti pacientu, se v javnosti čedalje bolj širi nezaupanje v uradno medicino in zdravnike. Zaradi tega se vedno več ljudi zanima za alternativno medicino.

Težava alternativne medicine je v tem, da zdravniki alternativnim praktikom vse prevečkrat očitajo uporabo neznanstvenih metod in postopkov, ki jih ni mogoče preveriti. Danes se ta položaj spreminja, saj je na voljo vse več zanesljivih študij o učinkovitosti alternativnih metod zdravljenja.

Živimo v času nenehnih sprememb in stresa, kar neizogibno privede do naraščajočega števila bolezni. Kadar jim uradna medicina ne nudi zadostne pomoči, preizkusijo en od alternativnih metod, ki jim dejansko lahko pomaga.

Ena od možnosti za alternativno zdravljenje oziroma lajšanje zdravstvenih tegob je tudi obiskovanje energijsko bogatih krajev. Koliko jih je v Sloveniji, je težko oceniti. V knjigi Energije iz nedrij Zemlje vam predstavljamo natanko 100 energijskih točk, parkov in gajev, ki so raztreseni po vsej Sloveniji.
Knjiga je oblikovana kot turistični vodnik z vsemi potrebnimi informacijami in podatki, tako da bodo izleti v kraje z blagodejnimi ali zdravilnimi energijami prijetnejši.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 289352192
Avtor: Primož Hieng
Cobiss naslov: Energije iz nedrij zemlje : 100 energijskih točk, parkov in gajev v Sloveniji / Primož Hieng ; [fotografije Primož Hieng, Janez Medvešek, Goran Rovan]
Postavitev: ZDRAVJE alternativno zdravljenje
Jezik: slovenski
Leto: 2017
Založništvo: Brezovica pri Ljubljani : Harlekin No. 1, 2017 (Ljubljana : Belin grafika)
Fizični: 272 str. : ilustr. ; 22 cm