Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /  

Postavitev:

SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani

Drzni rekrut

Monica McCarty

Avgust 2016

Založnik o knjigi

Šesta knjiga iz serije o Višavskih bojevnikih.
Škotski kralj Robert the Bruce si bo vrnil kraljestvo pred vdirajočimi Angleži. Za zmago bo potreboval odločnost in pogum elitne skupine bojevnikov, Višavske straže – mož, ki se borijo brez strahu in ljubijo brez meja.

Srditi, agresivni in drzni Kenneth Sutherland je pravi prvak – vešč je vseh orožij in željan zmage. Pripravljen je na največji izziv: da se pridruži skrivni elitni vojski Roberta the Brucea. To čast si bo najlažje prislužil z zmago na višavskih igrah. Osredotočenega in pripravljenega na zmago ga vržeta iz tira ljubka ženska in ukradeni trenutek sladkega zapeljevanja. Njena nedolžnost in brezsramna lakomnost mu vnameta kri. Priboril si bo mesto v Straži – in v postelji Mary Mar.

Robato čedni prihodnji junak je razvnel srce, ki bi moralo biti pametnejše. Mary si obljubi, da se bo predala brez obljub, brez strtega srca – samo za eno noč neverjetne strasti. Nič, se priduša, je ne bo prepričalo, da bi se odrekla težko priborjeni neodvisnosti in usodo znova položila v roke vplivnega moškega. A si s slehernim Kennethovim nežnim dotikom in sladkim poljubom želi več. Zdaj hoče njegovo srce. Toda ali se bo ta odločeni prvak pripravljen odreči vsemu v imenu ljubezni?


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 285304064
Avtor: Monica McCarty
Cobiss naslov: Drzni rekrut : [šesta knjiga iz serije o višavskih bojevnikih] / Monica McCarty ; [prevedel Marko Bogataj]
Postavitev: SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani
Jezik: slovenski
Leto: 2016
Založništvo:
Fizični: 410 str. ; 20 cm