Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

PSIHOLOGIJA poljudna psihologija

Drugo rojstvo
si za to, da se rodiva skupaj?

Marja Černelič

Februar 2018

Založnik o knjigi

Znamenita Botticellijeva Venera, ki na naslovni strani pričujoče knjige Drugo rojstvo, vstaja iz pene, je simbol ženske, ki je zmogla pogledati vase in v svoje rane – in iz tega postati bolj svetla. Kot ponovno rojena. Si tega ne želimo vsi?

Poleg iskrene pripovedi o pasteh in hkrati naukih svojega življenja avtorica ponuja še eno, redko darilo: z bralcem deli najlepše, najbolj dragocene modrosti in citate iz vsaj 250 knjigah o podobah človeške duše in njeni rasti, ki jih je prebrala v svoji nenehni lakoti po »vedeti, poznati, razumeti«.

 

Marja Černelič je diplomirala na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Na isti fakulteti je magistrirala iz poslovodenja in organizacije, zdaj pa v okviru podiplomskega doktorskega programa na FUDŠ v Novi Gorici pripravlja disertacijo na temo odnosa do staranja in smrti v naši družbi. Vedno so jo zanimali ljudje, človeški kapital. Kot osebna svetovalka na poti notranjega zorenja deluje holistično, uporablja različne sodobne pristope in metode, ki jih narekuje predvsem poglobljen pogovor s posameznikom.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 289857024
Avtor: Marja Černelič
Cobiss naslov: Drugo rojstvo : si za to, da se rodiva skupaj? / Marja Černelič
Postavitev: PSIHOLOGIJA poljudna psihologija
Jezik: slovenski
Leto: 2017
Založništvo: Ljubljana : samozal., 2017 ([Ljubljana] : Collegium graphicum)
Fizični: 460 str. : ilustr. ; 25 cm