Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /  

Postavitev:

VZGOJA IN IZOBRAŽEVANJE motnje v razvoju

Downov sindrom
Priročnik za starše in skrbnike

Cliff Cunningham

Maj 2016

Založnik o knjigi

Cliff Cunningham opisuje zgodnje odzive in občutke, ki jih imajo starši in skrbniki, kako se družina prilagodi in kako zmore prenesti diagnozo o Downovem sindromu. Raziskuje čustveni, motorični in socialni razvoj otrok z Downovim sindromom, od otroštva in tja do obdobja odraslosti.
Avtor na sočuten in razumevajoč način odgovarja na vprašanja, ki si jih zastavijo vsi, ki pridejo v stik z otroci z Downovim sindromom glede vzrokov, značilnosti in diagnoze sindroma, kar jim omogoča, da za prihodnost otrok in njih samih sprejmejo najboljše odločitve.

Priročnik prinaša koristne informacije tudi učiteljem in vzgojiteljem, ki se pri svojem vsakdanjem delu srečujejo z otroki z motnjo v duševnem razvoju.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 283573248
Avtor: Cliff Cunningham
Cobiss naslov: Downov sindrom : priročnik za starše in skrbnike / Cliff Cunningham ; [prevod Jasmina Germadnik Kos ; predgovor k slovenski izdaji Alenka Šelih in Branka D. Jurišić]
Postavitev: VZGOJA IN IZOBRAŽEVANJE motnje v razvoju
Jezik: slovenski
Leto: 2016
Založništvo: Ljubljana : Zavod Republike Slovenije za šolstvo, 2016 ([Ljubljana] : Present)
Fizični: 456 str. : ilustr. ; 24 cm