Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /  

Postavitev:

DOM IN PROSTI ČAS ustvarjalna dejavnost

Domiselna darila iz narave

Claudia Költringer

Maj 2013

Založnik o knjigi

Ustvarjalne zamisli za darila od malinove marmelade do sivkinega mila. Podarite prav posebno darilo – nekaj, kar ste sami naredili z ljubeznijo in iz naravnih plodov z vašega vrta. Slastne dobrote in negovalna kozmetika so prikupna in domiselna darilca za najrazličnejše priložnosti.

Claudia Költringer, strastna vrtnarka in izkušena zeliščarka, vam v knjigi predstavlja 60 zapeljivih receptov. Očarljive, nazorne in razpoloženju primerne slike kar vabijo, da predlagane zamisli preizkusite tudi sami.

Izbirajte med recepti za kulinarična darila – od sočnih, aromatičnih marmelad in izbranih čajnih mešanic do čokoladnih sladkosti in pekočih začimbnih mešanic.

Presenetite z dišečimi izdelki za lepoto in zdravje, kot so negovalna olja, cvetlična mila in sproščujoči dodatki za kopanje.

V kratkih portretih so predstavljena najpomembnejša vrtna zelišča in napotki za njihovo uporabo. In da bodo darila še privlačnejša, vam avtorica ponuja kopico koristnih nasvetov in namigov za zavijanje.

 

 


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 266135552
Avtor: Claudia Költringer
Cobiss naslov: Domiselna darila iz narave / Claudia Költringer ; [prevedla Marjana Samide]
Postavitev: DOM IN PROSTI ČAS ustvarjalna dejavnost
Jezik: slovenski
Leto: 2013
Založništvo: Ljubljana : Mladinska knjiga, 2013 (Nova Gorica : Grafika Soča)
Fizični: 141 str. : fotogr. ; 22 cm