Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani

Do konca dni

Jude Deveraux

November 2015

Založnik o knjigi

Ljubezenska zgodba o otoški legendi, zamolčanih skrivnostih in resnični ljubezni

Tretji roman, ki nadaljuje čarobno sago Montgomery-Taggertov na otoku, ki ga prežemata lepota in nepozabna romantika.
Za Hallie Hartley, mlado fizioterapevtko, ki se je odpovedala skoraj vsemu – celo ljubezenskemu življenju – zaradi svoje lepe svetlolase polsestre Shelly, je življenje vse prej kot lahko. Ko ji skrivnostni sorodnik zapusti hišo na Nantucketu, zato brez razmišljanja zbeži na čudoviti otok.
Vendar pa so se nove težave že naselile v Halliejino sobo za goste v obliki njene najnovejše stranke –privlačnega mladega Jamesa Taggerta, ki se je poškodoval na smučanju. Njegova pozornost jo izvabi iz lupine – vendar pa Jamie skriva temno skrivnost in mučijo ga nočne more, ki jih lahko prežene le njena prisotnost. Hallie posumi, da se za njegovo poškodbo skriva več, kot je pripravljen priznati.
V prekrasni hiši, v kateri prebivata tudi duhova, ki se rada igrata ženitna posrednika, Jamie in Hallie razpredeta brezčasne skrivnosti svojih src in zelo posebno zgodbo prave ljubezni, ki bo trajala do konca dni.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 281000192
Avtor: Jude Deveraux
Cobiss naslov: Do konca dni / Jude Deveraux ; [prevedla Mojca Žnidaršič]
Postavitev: SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani
Jezik: slovenski
Leto: 2015
Založništvo: Tržič : Učila International, 2015 (natisnjeno v EU)
Fizični: 359 str. ; 20 cm