Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

SLOVENSKA KNJIŽEVNOST spomini dnevniki

Deček s tatujem na srcu
resnična zgodba

Simon Mičić

Februar 2017

Založnik o knjigi

Drugačna. Iskrena. Neposredna. Brez skrivnosti. Čustvena. Zapletena.

Prav takšna je ta knjiga. Knjiga, v kateri vas bo zgodba avtorja spravila v jok in vam naježila dlake po telesu. Prvinska zgodba, ki je do zdaj ni napisal še nihče. Zamolčana resnica, ki se je varno skrivala na srcu dečka, ki ni mogel odrasti. Sile spolne zlorabe, ki so se zgodile pred petintridesetimi leti, so ga omejevale in ovirale. Onemogočen mu je bil razvoj čustev, a zaradi tega je bilo razvito ogromno število prepričanj, navad in odvisnosti. To je zgodba, zaradi katere se vam bo spremenilo življenje.

Namen zgodbe je, da se o spolnih zlorabah začne govoriti na glas, da se opogumi še kakšen moški in spregovori o svoji bolečini, ki mu kroji življenje in ga ovira pri njegovem največjem namenu: BITI MOŠKI! Spregovorijo naj vse žrtve spolne zlorabe, ki jih nihče ne sliši, ko nemo kričijo NA POMOČ.

Ranjenih duš, ki jim je bila odvzeta osnovna pravica do razvoja čustev in s tem bistveno zmanjšana priložnost za ustvarjanje in kreiranje lastnega življenja, je preveč. USTAVIMO NASILJE NAD OTROKI!


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 285996288
Avtor: Simon Mičić
Cobiss naslov: Deček s tatujem na srcu : resnična zgodba / Simon Mičić
Postavitev: SLOVENSKA KNJIŽEVNOST spomini dnevniki
Jezik: slovenski
Leto: 2016
Založništvo: Prebold : Vsemu si kos, vseživljenjsko izobraževanje, 2016 ([Celje] : Grafika Zlatečan)
Fizični: 207 str. ; 24 cm