Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Izposoja iz druge knjižnice   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

PSIHOLOGIJA poljudna psihologija

Čustveni vampirji
Kako se zaščititi pred ljudmi, ki vas povsem izpijejo

Albert Bernstein

Maj 2014

Založnik o knjigi

Saj jih poznate – vznemirljivi, vendar nezanesljivi ljubimci, skrbni partnerji, ki vas zaprejo v kletko svojega ljubosumja, pretirano dramatični prijatelji, ki uporabljajo čustva bolj učinkovito, kot teroristi kalašnikove, zahtevni starši, ki jim prav v ničemer ne morete ugoditi, manipulativni sodelavci, zaradi katerih se ves čas ozirate čez ramo, in šefi z gigantskimi egi.

Na vas prežijo na ulici, v pisarnah, na internetu ali celo v vašem domu. S svojim šarmom, talentom, skrbnostjo, vznemirljivostjo ali karizmo si najprej pridobijo vaše zaupanje in vas nato povsem izpijejo.

Dr. Albert Bernstein, klinični psiholog, poslovni svetovalec in avtor številnih uspešnic, vam na preprost in humoren način razkriva lastnosti antisocialnih, narcističnih, histrioničnih, pasivno agresivnih, obsesivno kompulzivnih in paranoidnih vampirjev in vam ponuja cel arzenal strategij, kako se pred njimi zaščititi, še preden bodo v vas zasadili svoje čekane.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 273097728
Avtor: Albert Bernstein
Cobiss naslov: Čustveni vampirji : kako se zaščititi pred ljudmi, ki vas povsem izpijejo / Albert Bernstein ; [prevedla Irena Pan]
Postavitev: PSIHOLOGIJA poljudna psihologija
Jezik: slovenski
Leto: 2014
Založništvo: Ljubljana : Chiara, 2014
Fizični: 256 str. : ilustr. ; 23 cm