Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Izposoja iz druge knjižnice   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

EKONOMIJA IN POSLOVANJE upravljanje organizacija

Coaching je za vsakogar

Terri Levine

Maj 2014

Kako postati sam svoj coach – ne glede na starost

Založnik o knjigi

Coaching je veščina, ki se v sodobnem poslovnem svetu in na področju osebnostne rasti vse bolj uveljavlja, saj se kažejo njegovi dobri učinki tako v uspešnosti in dobičkonosnosti podjetij kot v zasebnem življenju in počutju zaposlenih.

Ameriška gurujka na področju coachinga Terri Levine je spisala bogat in izčrpen priročnik, s katerim boste lahko postali kar sam svoj coach. Knjiga v vaših rokah bo zelo dragoceno orodje, saj sami sebe najbolje poznate. Ali kot je dejal Mark Avrelij: “Spoznaj se. Ko se soočiš s tem, kdo si v resnici, lahko premakneš meje svojega sveta.”

Terri Levine na 221 straneh besedila poskrbi za opis štirih temeljnih veščin samocoachinga, predstavi pomembnost stika z notranjim jazom, natančno razčleni posamezna orodja samocoachinga in se posveti doseganju ciljev ter iskanju prave resnice – vse to z igrivim in navdušenja polnim pristopom.

Lisac & Lisac – več o knjigi


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 251027712
Avtor: Terri Levine
Cobiss naslov: Coaching je za vsakogar : kako postati sam svoj coach - ne glede na starost / Terri Levine ; [prevod Jernej Zoran]
Postavitev: EKONOMIJA IN POSLOVANJE upravljanje organizacija
Jezik: slovenski
Leto: 2010
Založništvo: Ljubljana : Lisac & Lisac, 2010
Fizični: 221 str. ; 21 cm