Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

eKnjižnica Biblos

Človek: navodila za uporabo
Vse, kar je treba vedeti. Pika

Nara Petrovič

Januar 2015

Založnik o knjigi

Že četrto utelešenje knjige Človek: navodila za uporabo iz telesa in izpod peresa Nare Petroviča ni le knjiga, temveč terapevtski pripomoček, ki poleg čudenja nad rutinskim vsakdanom naše družbe prinaša tudi orodja za samopopravilo. A ne v obliki bližnjic, pripomočkov, diet, nasvetov, teorij in pridig, temveč z osvetlitvijo naše temeljne narave. Zato v množici priročniške literature o “zdravem načinu življenja” Človek izstopa z močjo surove resnice, ki spregovori skozi živalskost naših teles.
Glede na diagnozo družbene bolezni, ki jo prebolevamo na plečih lastnih teles, zato pretresljiva preprostost Človeka s ponovnim rojstvom dobiva vedno večjo terapevtsko veljavo. Z malo idealizma in povsem brez cinizma si upamo trditi, da je to knjiga, ki sodi v vse vrtce, šole in na zrelostne izpite, kot priložena “navodila za uporabo” morebiti že v porodnišnice.

Založba Sanje – več o knjigi

e-knjiga


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 274891264
Avtor: Nara Petrovič
Cobiss naslov: Človek [Elektronski vir] : navodila za uporabo : vse, kar je treba vedeti. Pika / Nara Petrovič
Postavitev: eKnjižnica Biblos
Jezik: slovenski
Leto: 2014
Založništvo: Ljubljana : Sanje, 2014
Fizični: 173 str. ; 21 cm