Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

SVETOVNA KNJIŽEVNOST zgodovinski in vojni romani

Brata v krvi

Simon Scarrow

November 2015

Založnik o knjigi

V temni vlažni kleti leži vklenjen moški in se boji za svoje življenje. Pozna skrivnost, ki spravlja v nevarnost življenja tisočev na skrajnih mejah cesarstva. Bo prenesel brutalno mučenje, ki ga čaka?

Rimske čete se pripravljajo na čelni spopad z otočani, ki nenehno ogrožajo zaloge vojske, življenja mož in njihovo moralo. Prefekt Kato in centurion Makro, ki sta vedno v središču dogajanja, vodita svoje može v vihro, ne meneč se za lastno varnost. Nepričakovani izid razsrdi njunega poveljnika – očitno se pripravlja izdaja. Med rimskimi zavezniki, ki si prizadevajo, da bi si pokorili uporne podložnike, grozi vstaja.
Vohun med vojaki lahko ogrozi invazijo na barbarski, vendar strateško pomemben otok. Makro in Kato morata rešiti nevarni položaj. Toda, ali jima bo to uspelo še pravi čas?

Novi roman zgodovinarja in avtorja svetovnih uspešnic Simona Scarrowa prinaša še eno potovanje v rimsko Britanijo, kjer so bili prebivalci najbolj neuklonljivi, bitke pa najbolj krute in krvave. Podoživite enega najhujših spopadov z neustrašnima junakoma Makrom in Katom!


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 281108480
Avtor: Simon Scarrow
Cobiss naslov: Brata v krvi / Simon Scarrow ; [prevedla Maja Lihtenvalner]
Postavitev: SVETOVNA KNJIŽEVNOST zgodovinski in vojni romani
Jezik: slovenski
Leto: 2015
Založništvo: Tržič : Učila International, 2015 (natisnjeno v EU)
Fizični: 446 str. ; 20 cm