Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

PREHRANA splošno

Bemumast 2
LCHF-recepti za vsak dan

Jakob Polajžer, Staša Grom & Gašper Grom

Junij 2017

Založnik o knjigi

Dobrega pol leta po izidu prve knjige Bemumast na knjižne police prihaja že prvo in težko pričakovano nadaljevanje, LCHF kuharica z naslovom Bemumast 2: LCHF-recepti za vsak dan. Knjiga, ki je skupno delo Jake Polajžerja, Staše Grom in Gašperja Groma, prinaša hitro obnovo osnov prehrane LCHF, poleg tega pa 90 receptov za mesne, zelenjavne in ribje jedi, za priročne obroke, ki jih potrebujemo, ko gremo na pot ali v službo, seveda pa ne manjkajo niti slastne LCHF slaščice.

Prehrana LCHF je lahko najenostavnejši način prehranjevanja, saj so jedi lahko enostavne za pripravo, a kdor želi, lahko tudi pri pripravi obrokov po načelih prehrane LCHF uporablja svojo ustvarjalno žilico. Kuharica Bemumast bo še najbolj nejevernim Tomažem dokazala, da je prehrana LCHF lahko pravo gurmansko doživetje in užitek tudi za tiste, ki se radi sučejo v kuhinji.

Beseda »bemumast« je od izida prve slovenske knjige o prehrani LCHF novembra lani postala že prepoznavna blagovna znamka, sinonim za prehrano, bogato z maščobami.
Prvi del knjige, ki je slovenskim bralcem predstavil osnove prehrane LCHF oziroma ketogene diete, je postal prava prodajna uspešnica, saj so prodajne številke dosegle skoraj 3.000 izvodov.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 290495488
Avtor: Jakob Polajžer, Staša Grom & Gašper Grom
Cobiss naslov: Bemumast 2 : LCHF-recepti za vsak dan / Jakob Polajžer, Staša Grom & Gašper Grom ; [fotografije Renato Karba, Freepik.com, Shutterstock]
Postavitev: PREHRANA splošno
Jezik: slovenski
Leto: 2017
Založništvo: Ljubljana : Maksimum, 2017
Fizični: 231 str. : ilustr. ; 26 cm