Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

VERSTVA IN DUHOVNOST okultizem duhovnost

Angelski svetilniki

Manca Razboršek

Maj 2015

Avtorica o knjigi

To je moja najljubša definicija angelov, teh čudovitih bitij svetlobe, ki so vedno ob nas, da nam pomagajo. Moje doživljanje angelskih energij je predvsem izkustvene narave. To pomeni, da jih čutim, vem kdaj so ob meni, njihova sporočila pa dobivam kot slike, ideje in uvide.
Ljudje smo bitja Svetlobe, ki vibrira na različnih nivojih. In, ko svojo zavest dvignem na višjo vibracijo lahko angele, mojstre in druga bitja svetlobe vidim, slišim, občutim in od njih prejemem potrebne informacije ter uvide, ki vam na ljubeč način pomagajo razumeti situacijo v kateri se nahajate in možnosti, ki so vam na voljo za izhod iz nje.
Kanaliziranje doživljam kot prevajanje sporočil iz višjih vibracij, ki jih posredujejo angeli in duhovno vodstvo. Postanem kanal, ki jim da na voljo svoje telo, da predajo ljubeče sporočilo za tiste, ki sami še ne zaupate svojim intuitivnim sporočilom.
Z angeli se pogovarjam vsak dan. Včasih slišim njihove odgovore zelo jasno, drugič mi odgovorijo skozi situacije ali pa preprosto poskrbijo, da jih čutim in se zavedam, da so z menoj. Pravzaprav so zame nekaj tako vsakdanjega kot zrak, ki ga diham. Konec koncev jih vdihujem. V vsa svoja telesa. So del mene. Skupaj smo se prebili skozi marsikateri izziv in vedno mi pomagajo, da v vsaki situaciji najdem pravo lekcijo, me pripeljejo do pravih ljudi in mi priskrbijo marsikateri prost parkirni prostor. Predvsem pa mi pomagajo zaupati, da je vedno in povsod za vse poskrbljeno.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 279020288
Avtor: Manca Razboršek
Cobiss naslov: Angelski svetilniki / [besedilo, ilustracije Manca Razboršek]
Postavitev: VERSTVA IN DUHOVNOST okultizem duhovnost
Jezik: slovenski
Leto: 2015
Založništvo: Ljubljana : M. Razboršek, 2015 ([Domžale] : M. Joger)
Fizični: 150 str. : ilustr. ; 17 cm