Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Izposoja iz druge knjižnice   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

SVETOVNA KNJIŽEVNOST kratke pripovedi

Angeli na zemlji

Laura Schroff in Alex Tresniowski

Oktober 2017

Založnik o knjigi

Angeli na zemlji nam pokažejo, kako lahko vsak od nas z izkazovanjem dobrote in prijaznosti živi srečnejše, bolj osmišljeno življenje.

Ko je Laura Schroff nekega dne srečala lačnega temnopoltega fantiča na newyorških ulicah in ga odpeljala v McDonald’s na kosilo, je s tem za vedno povezala in spremenila njuni življenji. Predvsem pa je spremenila dečkovo življenjsko pot – danes uspešen Maurice pravi, da mu je bog z njo poslal angela.
Po izidu knjige Nevidna nit, v kateri je opisana Laurina in Mauriceova zgodba, so bralci z vsega sveta začeli avtorici pripovedovati svoje zgodbe o tem, kako so jim naključna srečanja z neznanci spremenila življenje. Od ženske, ki je nekomu rešila življenje zgolj z nakupom knjige, do finančnika, ki je neznancu dal največje možno darilo, in učiteljice, ki se je namesto za kaznovanje odločila za objem in s tem spremenila prihodnost malega fantiča. Laura jih je s pomočjo Alexa Tresniowskega zbrala v knjigi Angeli na zemlji in tako bralcem ponudila niz izjemnih zgodb o nevidnih nitih, ki vas bodo ganile, presenetile in navdihnile.
Avtorja najbolje prodajanega dela na knjižni lestvici časopisa New York Times in mednarodnega bestselerja Nevidna nit sta spisala novo spodbudno in navdihujočo knjigo o neverjetnem vplivu, ki ga prijazna dejanja neznancev lahko imajo na svet okoli nas.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 291757056
Avtor: Laura Schroff in Alex Tresniowski
Cobiss naslov: Angeli na zemlji : navdihujoče zgodbe o usodi, prijateljstvu in moči povezanosti / Laura Schroff in Alex Tresniowski ; [prevedla Petra Berlot Kužner]
Postavitev: SVETOVNA KNJIŽEVNOST kratke pripovedi
Jezik: slovenski
Leto: 2017
Založništvo: Tržič : Učila International, 2017 (natisnjeno v EU)
Fizični: 326 str. ; 20 cm