Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

PSIHOLOGIJA poljudna psihologija

A maš jazbeca?
O vsem tem, kako nam jazbeci nagajajo v vsakodnevnem življenju, doma, v službi, pri vzgoji in še kje

Aleksandra Pinterič

Maj 2015

Založnik o knjigi

Jazbeci so vse tisto, kar nam nagaja v vsakodnevnem življenju, doma, v službi, pri vzgoji in še kje, da nismo mirni in srečni. Ker sem se veliko srečevala z negotovostjo in vase-zaprtostjo pri svojem otroku, se iskala poti, kako naj mu pomagam. Spraševala sem se, kako mu pomagati, da bo bolj verjel vase.
Knjiga, ki ti na simpatičen način odpre notranje zavedanje in pomaga pri vzgoji in osebnem razvoju otroka in odraslega.
Ko boste vanjo pokukali, se bo na začetku mogoče res zdelo, da gre za knjigo, ki se dotika vzgoje, pa je dejansko veliko več kot to. Pokliče vas po tem, da opazujete sami sebe in se za trenutek vprašate, kdo govori te besede, kdo posluša te misli, ko jih generira, kaj nam pritegnejo, kako vidim situacijo, ljudi, življenje… IN na koncu, kdo sem jaz – te misli ali kaj drugega?
Knjiga ponuja bralcu veliko osebnih izkušenj in poti, kako voditi otroka, ga razumeti in spoznati, kdaj in kje naredi otrok napačne zaključke in predvsem, kako vidi samega sebe. S prispodobo jazbeca postane ta igriv sinonim za notranja čustvena in duševna stanja in z njo si otroci pomagajo da ta stanja vse bolj obvladujejo.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 278800640
Avtor: Aleksandra Pinterič
Cobiss naslov: A maš jazbeca? : [o vsem tem, kako nam jazbeci nagajajo v vsakodnevnem življenju, doma, v službi, pri vzgoji in še kje] / Aleksandra Pinterič ; [ilustracije Klaudija Sakovič, Aleksandra Pinterič]
Postavitev: PSIHOLOGIJA poljudna psihologija
Jezik: slovenski
Leto: 2015
Založništvo: Murska Sobota : A. Pinterič, 2015
Fizični: 128 str. : ilustr. ; 18 cm