Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /  

Postavitev:

SVETOVNA KNJIŽEVNOST kriminalni romani

15. afera

J. Patterson, M. Paetro

Avgust 2016

Založnik o knjigi

Detektivka Lindsay Boxer preiskuje izmuzljivega, morda zelo nevarnega osumljenca … svojega moža Joeja.

Lindsay Boxer ima čudovito hčerkico in moža, ki ga brezpogojno ljubi. Dolga leta je bila osredotočena le na svojo detektivsko kariero pri sanfranciški policiji in je družinska sreča ni pretirano mikala. A zdaj ko je poročena in ima otroka, ne bi mogla biti srečnejša. Ne zna si predstavljati, da bi bila lahko brutalni umor v luksuznem hotelu in izginotje svetlolase lepotice povezana z njenim lastnim življenjem in zakonom – a se izkaže, da sta, in Lindsay se ne more več pretvarjati, da ne opazi sledi, ki vodijo naravnost do njenega doma.

Tako kot bombe pretresajo njeno zasebno življenje, eksplozija, ki povzroči letalsko tragedijo, pretrese San Francisco in mesto zajame kaos. Lindsay mora preiskovati zločinsko zaroto, ki ima niti razpredene po vsem svetu, in spet naleti na sledi pred domačim pragom. Sredi teh čustvenih pretresov in boja proti vplivnim sovražnikom, ki skušajo zavarovati svoje ljudi in za vsako ceno prikriti resnico, se Lindsay obrne na Klub preiskovalk umorov, da bi ji pomagal najti pretkano in usodno svetlolasko, preden bi za vedno izgubila Joeja.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 285176064
Avtor: J. Patterson, M. Paetro
Cobiss naslov: 15. afera / James Patterson in Maxine Paetro ; [prevedla Petra Piber]
Postavitev: SVETOVNA KNJIŽEVNOST kriminalni romani
Jezik: slovenski
Leto: 2016
Založništvo: Tržič : Učila International, 2016 (natisnjeno v EU)
Fizični: 302 str. ; 20 cm