Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /  

Postavitev:

ŠPORT IN ŠAH igre z žogo

100 najboljših nogometašev

Jens Dreisbach

Marec 2017

Založnik o knjigi

Pelé, Beckenbauer, Puskás, Cruijff in Platini, junaki 20. stoletja, so zgodovina. Kolo se je zavrtelo in nogomet se je spremenil. Na oder so stopili novi nogometni junaki, srca nogometnih navdušencev so osvojile nove generacije mojstrov z žogo, novi superzvezdniki so rekorde preteklosti sesuli v prah. V poldrugem desetletju novega tisočletja je nogomet postal znatno hitrejši, tehnično žlahtnejši in taktično prekanjen, zvezde žarijo še svetleje in mojstri zelenic nas uročijo, da občudujemo spopade sodobnih gladiatorjev. Messi, Ronaldo, Neymar, Ibrahimović, Griezmann in drugi navdušeno preigravajo nasprotnike na tekmah svetovnega prvenstva, se dvobojujejo v spopadih Lige prvakov in spravljajo v ekstazo gledalce velikih evropskih lig. Napočil je čas, da prisluhnemo njihovi zgodbi.

Oglejte si 100 napetih portretov in z osupljivimi fotografijami doživite izjemne trenutke novih zvezdnikov. Prihajajo junaki našega časa – 100 najboljših nogometašev 21. stoletja!


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 287282944
Avtor: Jens Dreisbach
Cobiss naslov: 100 najboljših nogometašev : najboljši igralci 21. stoletja / [Jens Dreisbach ; prevedel Peter Berden]
Postavitev: ŠPORT IN ŠAH igre z žogo
Jezik: slovenski
Leto: 2017
Založništvo: Tržič : Učila International, 2017 (natisnjeno v EU)
Fizični: 160 str. : ilustr. ; 28 cm