Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Izposoja iz druge knjižnice   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG
Domov » Napovednik » Predavanje » Zoom – videokonferenčna platforma

Zoom – videokonferenčna platforma


predavanje

Slavko Zupanc, IPIS računalniška usposabljanja

Za namestitev aplikacije Zoom obiščite spletno stran https://zoom.us/download in prenesite (Download) Zoom Client for Meetings in namestite aplikacijo Zoom.

Za pridružitev Zoom srečanju ob predvideni uri uporabite povezavo https://us02web.zoom.us/j/84092383477?pwd=MVUxdHJTS203QVJ6NUlhcVowSTdSZz09#success

Navodila
Namestitev aplikacije ZOOM na računalnik
Pridružitev ZOOM-u na računalniku
Namestitev aplikacije ZOOM na telefon
Pridružitev ZOOM-u na telefonu

Zoom je videokonferenčna platforma, ki omogoča avdio in video komunikacijo, kjer lahko sodeluje večje število oseb. Uporablja se lahko za sestanke na daljavo, predavanja na daljavo, učenje na daljavo, druženje na daljavo ….

Na predavanju bomo na praktičnih primerih pokazali uporabo aplikacije Zoom. Predavanje bo izvedeno na daljavo z uporabo aplikacije Zoom. Za udeležbo na predavanju potrebujete računalnik priključen na internet, delujočo avdio in video opremo (zvočnik, mikrofon, kamera, lahko tudi slušalke z mikrofonom) in nameščeno aplikacijo Zoom.

Svetujemo, da si pred predavanjem namestite aplikacijo Zoom na računalnik. Registracija Zoom računa in prijava ni potrebna.

Za udeležbo lahko uporabite tudi pametni telefon (mobilno napravo) z nameščeno aplikacijo Zoom. Pridružiti se je sicer možno tudi brez nameščene aplikacije, preko spletnega brskalnika, a v tem primeru ne delujejo vse funkcionalnosti.


ponedeljek, 14. 12., ob 18:00, splet