Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Izposoja iz druge knjižnice   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG
Domov » Ne spreglejte » Na spletu lahko prebirate časopisje iz več kot 100 držav – brezplačno. PressReader.

Na spletu lahko prebirate časopisje iz več kot 100 držav – brezplačno. PressReader.


Člani knjižnice lahko preko oddaljenega dostopa prebirate revije iz Evrope, Azije, Avstralije, Afrike, Latinske in Severne Amerike. Vključenih je več kot 100 držav in več kot 60 jezikov. Tudi Dnevnik in Nedeljski dnevnik.

Za dostop potrebujete le:

    • številko članske izkaznice in
    • geslo storitve Moja knjižnica.

Preverite tukaj: Vstopi

Uporaba v mobilni aplikaciji PressReader

Do elektronskega vira PressReader, ki prinaša aktualne številke časnikov in revij iz celotnega sveta, lahko dostopate tudi preko aplikacij na svojih pametnih telefonih ali tablicah. Postopek je naslednji:

  1. Preko oddaljenega dostopa se prijavite v spletno različico PressReader: http://eviri.ook.sik.si/login?url=http://www.pressreader.com
  2. Na spletni različici PressReader si ustvarite osebni račun. Pri tem lahko uporabite svoj obstoječi račun (Facebook, Twitter, Google) ali pa ustvarite nov profil s svojim elektronskim naslovom.
  3. Ko ste si na spletni različici PressReader ustvarili osebni račun oziroma je se vanj prijavili, se z istimi podatki prijavite tudi v aplikacijo.

Po začetni prijavi lahko še sedem dni dostopate do vsebin preko aplikacije, nato pa morate opisani postopek ponoviti.

Library Press Display – vse o zbirki