Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Izposoja iz druge knjižnice   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Bitka pesnikov


improvizirana predstava

KUD Kiks

Na slovenski kulturni praznik si boste lahko ogledali Bitko pesnikov. Improviziran šov, v katerem si bodo nasproti stali improvizatorji, oboroženi s sladkimi rimami in domišljenimi primerami, z alternativnimi aliteracijami in ekstravagantnimi metaforami, z … z … zmanjkajo nam je pesniških figur in tropov, ampak saj razumete, a ne?

Prepustite se urici zabave in smeha, kjer ne bo manjkalo legendarnih citatov, igrivih dialogov in neprijetno dobrih prizorov. Zmagovalec poetičnih bojev bo prejel naziv POET LETA!

Nastopali bodo: Sašo Stare, Rok Bohinc, Matjaž Peklaj, Tim Kern, Eva Kern Nanut, Urban Kavčič, Kristjan Kolar in Hana Bujanovič Kokot. Bitko bo moderiral Žan Sterle, za glasbeno spremljavo pa bo skrbel Urh Mlakar.

Predstava je nastala v sodelovanju z SNIG-om, Slovenskim narodnim impro gledališčem, ki že več let dela predstavo Bitka pesnikov v CSK France Prešeren.

sobota, 8. 2. 2020, ob 12.00, dvorana