Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG
Domov » Dogodki Izpostavljeno » Tudi otroci imajo svoje krize

Tudi otroci imajo svoje krize


predavanje

Godi Keller

Predavatelj Godi Keller bo predaval o tem, da se tudi otroci srečujejo z življenjskimi krizami in kako jim lahko pomagamo. Svoje stiske lahko premagajo, če jim z vzgojo in izobraževanjem ponudimo in okrepimo njihove kompetence za življenje ter jim nudimo svojo oporo in zaupanje. Na predavanju boste izvedeli nekaj navdihujočih predlogov, kako lahko odrasli podpremo otroke in mladino v iskanju in ustvarjanju njihove življenjske poti.

O predavatelju:
GODI KELLER je svojo pestro pedagoško pot pričel pred več kot petintridesetimi leti. Avtor knjige S srcem v šoli, prevedene tudi v slovenščino, in Tvil i fred (Dvom v miru), deluje kot samostojni mednarodni predavatelj, pisec in učitelj predvsem na Norveškem, poleg tega pa tudi na Švedskem, Danskem, Češkem, Hrvaškem, v Sloveniji, Estoniji, Islandiji, Latviji in drugod. Je zunanji strokovni sodelavec mnogih javnih in zasebnih šol in vrtcev ter izobraževanj/študijev za pedagoške poklice. Poleg tega predava slušateljem javnih in zasebnih ustanov, kot so bolnice, regionalne organizacije za rejništvo in različna združenja, ter podjetjem, ki podpirajo svoje zaposlene na področju starševstva. Zaradi potreb sodobnih staršev je pričel voditi ‘Šolo za starše’, ki je, zahvaljujoč njegovemu drugačnemu pristopu naletela na izredno pozitiven odziv.

Organizator: Zavod za razvoj waldorfskih šol in vrtcev – zveza

ponedeljek, 23. 1., ob 18.00, dvorana