Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Izposoja iz druge knjižnice   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG
Domov » Pretekli projekti spodbujanja branja » RoalDahlov zabavni kviz

RoalDahlov zabavni kviz


Maja Kenda, Jure Bohinec

100letni-kviz-modrega-psa

100letni kviz Modrega psa je sestavljen iz štirih kvizov, ki jih boste lahko reševali od oktobra 2016 do konca septembra 2017. Posvečeni so 100letnicam. Za vsak pravilno rešen kviz prejmete nagrado: nalepke, ki vas že čakajo pri knjižničarjih. Ob prvem rešenem kvizu prejmete knjižico oz. album, kamor boste lepili zaslužene nalepke. Začenjamo z Roaldom Dahlom, nadaljujemo z Butalci in Martinom Krpanom ter zaključujemo z Zares pasjim kvizom. Vse kvize lahko rešujete celo leto, tudi za nazaj.

 

Prvi je na vrsti RoalDahlov zabavni kviz.
Kaj je lepšega kot pobegniti pred jesenskimi novimi/starimi obveznostmi z dobro knjigo v roki? Če vam je zmanjkalo idej, posnemajte Modrega psa, ki septembra posebej rad bere zabavna dela izpod peresa Roalda Dahla. Ta velikan otroške in mladinske književnosti (ni skrivnost, da ga obožujejo tudi odrasli bralci) bi 13. septembra praznoval ”fanfarastičnih” 100 let. Zraven branja in reševanja ne kaže pozabiti tudi na obvezno tablico čokolade. Sladkate se lahko od 1. oktobra dalje.

vsak dan od 1. 10. do 31. 12., Mestna knjižnica Kranj, krajevne knjižnice in portal modripes.si

Reši kviz

roald-tv-x