Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG
Domov » Napovednik » Predstava » Lepotica in psihoanalitična zver : zimske urice

Lepotica in psihoanalitična zver : zimske urice


predstava

Roman Vodeb in Monika Jekler

V sredo, 16. decembra, bo v knjižnici predstava Lepotica in psihoanalitična zver. Predstava ni v organizaciji knjižnice, zato bodo na voljo vstopnice, ki jih lahko kupite na Petrolu, pošti ali preko www.eventim.si.

Predstava, kot je na slovenskih odrih še ni bilo! Predstava, ki polni dvorane po Sloveniji in vas ne bo pustila ravnodušnih. Predstava, na kateri bi se znali nasmejati, včasih zardeti in se marsikaj tudi naučiti.
V dvorano Mestne knjižnice Kranj prihajata znani slovenski psihoanalitik in seksolog Roman Vodeb s super seksi lepotico Monico Bikinsky (igralka Monika Jekler). Prava odrska psihoterapija, humorna, provokativna a poučna psihoterapevtska seansa, v kateri bo seksolog Roman Vodeb pogovorno obdelal lepotico Monico, ki se mu ne bo popolnoma predala, ga izzivala, z njim koketirala, bila »blond« … Pozor: predstava je namenjena le odraslemu občinstv (18+)
– prodaja vstopnic: EVENTIM (bencinski servisi Petrol, poslovalnice Pošte, www.eventim.si …). rezervacije vstopnic: gsm 040 33 66 72
– cena vstopnic: v predprodaji: 12 evrov in na dan predstave: 15 evrov
– spletna stran: www.zimske-urice.si FB: Zimske urice

sreda, 16. 12., ob 19.00, dvorana

lepotica in psihoanaliticna zver