Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   Prijava na e-novice   /   Kazalo   /     /     /     /  

Postavitev:

eKnjižnica Biblos

Bridget Jones. Nora na fanta

Helen Fielding

Junij 2016

Založnik o knjigi

62 kg (nemočno drsim nazaj v debelost), število kalorij: 3384, število sendvičev s šunko in sirom: 2, število minut, namenjenih telovadbi: 0, število mesecev, odkar sem si pobarvala narastek: 2, število tednov, odkar sem si zvoskala noge: 5, število mesecev, odkar traja popolna seksualna suša: 5 (že spet živim kot devica).

V tretji knjigi Bridget ni več stara 32, ampak 51 let. Ups! O tem se pač ne govori na glas. Seveda se je poročila z Markom Darcyjem in rodila dva otroka, vendar družinska idila, kot se za literaturo spodobi, ni trajala dolgo. Princesa hujšanja v novi knjigi ni le mati, temveč tudi vdova. Pisateljica je v tretje gladko in brez predsodkov pokončala ljubljenca vesoljnega ženskega občestva Marka Darcyja. Ženski svet je na robu živčnega zloma … Toda Bridget je še vedno dobra stara znanka, s katero se hehetamo in cepetamo ob preglavicah, ki ji jih tokrat povzročajo novodobna družabna omrežja, razigrana otroka, zatrapanost v preceeeej mlajšega moškega in strogi učitelj gospod Wallaker.

e-knjiga


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 276888320
Avtor: Helen Fielding
Cobiss naslov: Bridget Jones. Nora na fanta / Helen Fielding ; [prevedla Radojska Manfreda Modic]
Postavitev: eKnjižnica Biblos
Jezik: slovenski
Leto: 2014
Založništvo: Ljubljana : Mladinska knjiga, 2014
Fizični: 521 str. ; 21 cm